~~Jujur & Benar Tentang Lelaki ~~

Aku minta maaf ler kat lelaki² yang baca entry aku nih,,aku hanya forward email member,,aku pun tak tau apa yang dinyatakan tuh betul atau tidak,,terpulang ler pada korang untuk menilainya,,hehehe,,sori ler abang² yerrr,,,

1. Lelaki yang BAIK, tak KACAK.

2. Lelaki yang KACAK, tidak BAIK.

3. Lelaki yang KACAK dan BAIK, GAYlah pula.

4. Lelaki yang KACAK, BAIK dan heteroseksual, sudah berkahwin.

5. Lelaki yang tak berapa KACAK, tetapi BAIK, tak ada duit.

6. Lelaki yang tak berapa KACAK, tetapi yang BAIK dan mempunyai duit selalu berfikir wanita hanya kejar duit mereka.

7. Lelaki yang KACAK, tak ada duit, kejar duit wanita.

8. Lelaki yang KACAK, tak berapa BAIK dan heteroseksual, fikir wanita di sekelilingnya tak cukup cantik untuk mereka.

9. Lelaki yang menganggap wanita cantik, heteroseksual, BAIK dan tak ada duit, adalah pengecut.

10. Lelaki yang memang KACAK, BAIK dan punya duit dan syukurlah, STRAIGHT, pemalu lah pulak dan TAK PERNAH & TAK AKAN MELAKUKAN LANGKAH PERTAMA (The first move!)

11. Lelaki yang tak pernah mengambil langkah pertama, automatik hilang minat pada wanita bila wanita itu yang berinisiatif menguratnya!

Jadi, Siapa Yang Boleh Memahami Lelaki?!?!

3 ulasan:

13may

hmmmm...tak setuju!

hahha :D

Sunan_Jati

assalamualaikum...

mulakan harimu dgn bismillah...
insha allah dipermudah kan...
segala kerja...

heheheh :P

Zura@Kak Long

Ira....byk yg betul dlm entri ni .ehehehh senyummmmmm

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP