Aku Yang Lemau

Hari ini aku berada di tahap lemau yg terlampau,,palotak aku tk boleh berfungsi dengan betul,,mata aku asyik nak tertutup,,mulut asyik menguap,,(yg nih penangan euro2008) aku penat sgt,,minggu lepas aku tidak mendapat rehat yg secukupnya kerana minggu lepas aku telah di kerah oleh bos aku untuk bekerja 7 hari seminggu,,sebab apa??..sebab ada tender yg kena disiapkan mema ndangkan date line dia pada hari ini. Rosak semua program ujung minggu aku. Hari ini aku ingat nak ambil cuti satu hari,,aku nak tido puas²,,jadi pagi² lagi dengan mata yg susah nak buka nih,, aku call bos aku,,tapi bila aku tgk hp aku,,uikss,,nape tk ada coverage nih,,langsung tk leh call,,huh,,malas nyer,,terpaksa ler aku kuar bilik sbb nak gunakan telefon rumah,,,biler aku call hp bos aku pun tk leh,,apa kena ngan lak ngan maxis nih,,jadi aku pun telefon ler nombor rumah dia,,

Aku: “Bos,,sya mau minta cuti bah ini hari,,mau rehat dulu,,”
Bos: “Ndak bulih ,,tender satu lg tuh mau dikasi siap juga,,lain kali lah kau ambik cuti
Aku: Tapi dateline dia kan ada 4 ari lagi,,”
Bos: “Ndak bulih,,ko turun keja dulu,,aku mau pg KK nih,,besok ada meeting ,,ko kasi siap itu tender,,”
Aku: “oklah bos,,”


Punyer la hampa dan kecewa aku,,rosak impian aku nak membuta sepanjang hari,,apa nih bos,,QS kan leh buat,,nak aku juga,,mati ler cam nih.,,tapi aku hanya berani cakap-cakap belakang,,hahaha,,jadi dalam keadaa lemau dan mengantuk nih aku turun gak ler keje,,

arinna : waktu aku taip entry nih,,line maxis masih belum pulih lagi,,dah seharian aku tak guna hp,,aduiiiii,,bila nak pulih nih,,

6 ulasan:

Neeza Shahril

cayalah Ira.. sanggup berjaga tengok bola.. tentu minat habis ni..
tapi, senang nya nak mintak cuti.. kamceng ngan boss ke?
kalau akak dulu, notis seminggu nak mintak cuti...

sultan

betol ke bos nk g kk tu. ntah2 mata dia pun dah lebam tgk euro...

~Cinta Milo Ais~

kesiannyer dia tu la sape suruh layan bola kuikuikui

Adry

hahaha... hebat penangan bola ni...

ira

kak neeza -> kira kamcing gak ler,,hehehe

sultan -> hahahaha,,agaknya ler tuh

cintamiloais -> tk tgk rugi,,4 taun skali tuh

adry -> tuh la pasal,,hehehe

Anonymous

Yes undoubtedly, in some moments I can bruit about that I jibe consent to with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is still a without question as you did in the decrease efflux of this beg www.google.com/ie?as_q=mobile master professional 6.8.1.2395 ?
I noticed the axiom you suffer with not used. Or you partake of the black methods of development of the resource. I have a week and do necheg

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP