Lagi Kes Liwat

Tk habis² lg kes liwat meliwat nih,,tk ada keje lain ke dorang nih,,benda tekutuk tu gak nak di buat,,mamat yg mengaku dirinya di liwat tuh seorang pemimpin pelajar berusia 23 tahun dan juga pembantu kepada Anuar Ibrahim,,betul ke di liwat,,bukan senang nak meliwat secara paksa nih,,lebih² lagi nak meliwat kaum sejenis,,kalau pompuan maybe la sbb kudrat dorang tak seberapa,,lain ler kalau suka sama suka. Dah la tuh,,mamat nih mendakwa di liwat beberapa kali,,isk,,coba korang pikir,,ada unsur² paksaan ker¿,, kenapa baru sekarang nak buat laporan polis,,

Aku sebenarnya tk minat sgt nak tulis isu politik nih,,tapi kes liwat nih membuat aku teringin nak paparkan dalam blog nih. Sama ada ini satu konspirasi atau political game,,,korang pikir la
sendiri,,,


arinna : donia,,donia,,,







6 ulasan:

sultan

alamak... kembang la tekak...
cam ne bole tbayang plak ni...

ira

sultan -> masa taip entri ni pun aku smbil tutup mata sbb takut tbayang,,hahaha

Anonymous

kita tunggu dan lihat apa lagi yang akan timbul selepas ini...
kesian...

=)

Adry

memang konspirasi politik tu... banyak tul yang tak masuk akal...

Neeza Shahril

tak suka kes gini.. kes yang kebudak-budakan dan kebodoh bodohan.. macam orang bodoh pulak nak percaya cerita merapu..
sekarang dah jadi macam telenovela pulak.. terpaksa reka cerita untuk over cerita..

KM

Akhir zaman, fitnah bertebaran mcm debu. Kalau tak kena direct, tempiasnya pun akan terasa pd anda. Sentiasala memohon keampuanan drNya.

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP