aku Kembali,,kembalinya aku,,

yuhuuuuuuu,,rindunya aku ngan blog aku yg tomei nih,,hehehe
dah seminggu aku tak update blog nih,,
terima kasih pada mereka yang sudi menjenguk blog
aku nih walaupun aku tak update,,


korang nak tau kemana aku menghilang selama
seminggu nih,,,,hehee

aku dapat mc hari isnin dan rabu last week,,
aku kena demam panas,,batuk yg teruk,,sekarang nih pun masih batuk lagi,,

pas tuh hari khamis sepatutnya aku dah masuk keje,,
tapi aku sambung cuti lagi hinga jumaat,,
sebab aku rasa aku belum sihat sangat
aku masih nak rehat kat rumah,,

semalam hari isnin aku dah mula kerja,,
dah cuti seminggu tuh,,
banyak ler kerja yang menanti,,,aduiiiiiiiiii
dah dekat nak balik baru ler aku sempat online sekejap,,
sempat gak ler jenguk blog kawan²,,
reply msg,,hehehe


arinna : sambung keje lu,,,,chauuuuuuu,,,


PhotobucketPhotobucketPhotobucket


24 ulasan:

denanz

dh btol2 sihat ke dik.
makan lagi ubat kalau blum abis.

Si Kachak Suparjo

Igt kan g bertapa mencari damai hakiki.

rahimin idris

lama betol hilang..baru nak pergi report pagi tadi..

♥ira♥

denanz -> dah sihat dah,,batuk jer tk baik lg


suparjo -> ekekeke,,akak skt ler dik oii


rahimin -> dah lseminggu aku hilang,,bru ko nak repot,,ekekeke

generasi

emm kesian nye ko...
emm loyout awk mmg cantik leh bagi tau awk ambik code kat mane

♥ira♥

generasi -> sila rujuk kat blog sya,,ada link web utk template tuh

Neeza Shahril

akak pun baru aje baik dari flu, batuk dan sakit tekak. musim agaknya.. jaga diri ya Ira..

~Cinta Milo Ais~

nasib baik kak ira muncul kembsli..saya dah siap call karam singh walia suruh buat liputan kehilangan akak hehehe

BuDakHutaN

ades... sakiet yeak... budakhutan dah pulih dah... maklumjak lah cuaca sekarang berubah2 macam macam ada... hehehe

sultan

wokey... cpt2 update ngan cite yg best2. hihihi...

♥ira♥

kak neeza -> tuh la kak,,dah musim agaknya,,ramai org kena demam dan batuk nih


cintamiloais -> amboi budak nih,,nak glemer kan akak ler tuh pggil karam singh walia



budakhutan -> betul tuh,,cuaca tk menentu skarang nih kan,,kejap ujan,,kejap panas


sultan -> wokey sultan,,sedia beraksi,,,hehehe

13may

waaa...mesti rasa malas nak buat keja bila dah cuti lama lama nih..


hehhe hehe

♥ira♥

13may -> mmg cam tuh ler,,tp kena gak wat sbb dah bertimbun atas meja nih,,hehee

182

malam jumaat yg lepas aku dah sedekahkan bacaan yasin kat ko..

♥ira♥

182 -> sampainya hati ko,,aku idup lg ler,,,hehehe

generasi

emm xde post baru ke

182

aku baca yasin semoga ko cepat sembuh la..

man_helang

salam..wa..ade yg sampai nak bca yasin utk ko cpt sembuh a...

man_helang

salam..wa..ade yg sampai nak bca yasin utk ko cpt sembuh a...

man_helang

salam..wa..ade yg sampai nak bca yasin utk ko cpt sembuh a...

♥ira♥

182 -> yer ker,,hehehe,,terima kasih,,ko mmg kawan yg baik


generasi -> tk ada masa nak wat entry,,,tunggu eh


man helang -> hehehe,,tuh ler guna nya kawan

Kak Zue

Huhuhu Ira...lain kali update guna handphone ..ehehhe sambil baring boleh lagi tu blogging..ehehehe

Kak Zue

Huhuhu Ira...lain kali update guna handphone ..ehehhe sambil baring boleh lagi tu blogging..ehehehe

wilda

hi kak..akhirnya akak kembali..hehe..jg kesihatan, jgn demam lg ek.:)

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP