08.08.08






Cantik kan tarikh nie 08.08.08..,,sama bolat,,hehehe,,tentu ramai yg pilih tarikh nie utk jadikan tarikh bersejarah dlm hidup diaorang semua tak kiralah tarikh utk bertunang, tarikh utk melangsungkan perkahwinan atau pun tarikh untuk memulakan percintaan. Tak pun ada yg memilih tarikh untuk bersalin,,hahaha,,boleh ker¿.




Aku pula nak buat apa hari nih eh¿,,nak bertunang,,tak mungkin,,nak kawin,,,lagi ler tak mungkin,,nak memulakan percintaan,,berkemungkinan tidak,,,nak beranak tuh sungguh ler mustahil.


Aku akhirnya memilih untuk update blog aku,,saje nak rekod bahawa pada tarikh 08.08.08 aku ada update blog aku,,,kehkehkeh,,,dan terhasil lah entry merapu ini.


arinna : pada sesiapa yang bertunang hari nih,,aku doakan semoga sampai ke jinjang pelamin,,pada yg melangsungkan perkahwinan semoga kekal hingga ke tahun 20.20.20,,hehehe..;p




Photobucket





24 ulasan:

rahimin idris

apa kata pada tarikh 08.08.08 kau bank in rm8juta kat aku! kalau tak ada rm8juta rm8 pun tak apa!hahahaha

♥ira♥

rahimin -> bak sini no acc. ko..hehehe

suparjo

It's jz a number, kak.

Taun depan ade 090909, tulatnye ade 101010, and so on.

Teleng kepala aku tgk question mark ko tu kak.

♥ira♥

suparjo -> hehehe,,betul le tuh dik,,

question mark tuh terjatuh dah,,sbb tuh terbalik

sultan

ari ni mkcik aku kawen tp x jemput aku. siot je...

br pg td aku tau...

♥ira♥

sultan -> sbb apa lak dia tk jemput,,

agaknya sbb dia tau ko kuat makan tk..hehhee

Kak Zue

ahahahha Ira....kalau nak bersalin boleh set date...sama ada dipaksa baby tu kuar atau pun bedah pd tarikh yg kita nak...ekekek akak tahu ada sorang chatter tu bgtahu dulu dia mmg set tarikh diac bersalin...ahahah

♥ira♥

kaklong zura -> tp tk best ler kaklong,,baby belum nak kuar dah dikuarkan,,ekekeke

iEn

hang lupaa satuu.. tarikh besdeey weh! haha

Neeza Shahril

boleh la Ira.. pilih tarikh bersalin.. kalau beranak belah la.. tapi kena la time nak bersalin tu dalam plus minus 2 minggu.. kalau lagi 2 bulan, takleh la pilih heheheh... mahu lahir tak cukup bulan atau terlebih bulan pulak..

♥ira♥

ien -> ye la aku lupa..ada yg sabut besday pada tarikh itu


kak neeza -> macam tuh ker,,ada ker org yg buat cam tuh eh??

ku tak sempurna

nape sumer heran sgt ngan 8.8.08... nak kawin pun berebut nak tarikh ni... aku gak maintain single... uwaaaaaa

♥ira♥

ku tak sempurna -> naper awk tak kawin pada tarikh nih gak,,hehehe

generasi

emm kalau yg bertunang 2 dah kawin pas2 cerai.. nie semua salah ko lah sbb ko doa sampai jinjang pelamin pon.. kasi lahsampai liang lahad hahahaha

Abahnajwa

Salam kenal ira..

haahkan..untung tarikh ni..kawan abah di Aberdeen sms abah malam tadi..dapat baby girl katanya..best betul tarik bulat2 ni..ekekeke..

Jemput jenguk ke blog abah ya..

http://abahnajwa.blogspot.com

Anonymous

emm aku akan ke blog kau abahnajwa

182

laaa dah 08.08.08 rupenye..
maknenyer aku dah lpas opening olimpik la nie ea..
arghhhhh..

~Cinta Milo Ais~

hu..saya 08/08/08 tengah buat pameran kat kampung tak sempat nak gi kawen hehehehe...

man_helang

alamak...ari nih dah 11hb, dah terlepas nak bubuh komen kat blog ko pd 8hb 8 2008...tak pelah tahun dpan aku buh kat tarikh 9hb 9 2009...

S.YanaZ

IRA,
080808...
santekkk number nihhh utk wat majlis kawennn.


jgn bercerai 090909 sudahhh le.
*ahaks*

♥ira♥

generasi -> kan ada yg bertunang tk sampai jinjang pelamin dah putus,,

abahnajwa -> tahniah tuk kawan abah najwa tuh,,senang nak ingat tarikh lahir dia kan,,


182 -> ko buat apa waktu tuh smpai tk tgk opening dia

cintamiloais -> muehehehe,,,lempang dia lelaju,,merepek jer,,,

manhelang -> semoga kita di panjangkan umur dan sampai ke 09.09.09,,aminnnnn


s.yanaz -> betul tuh,,hehehe

sparkystar

huhuhu,tarikh yg cntik..cina pling suka nie.ade ONG kata dorg

sparkystar

huhuhu,tarikh yg cntik..cina pling suka nie.ade ONG kata dorg

Suka Bebel

bilalah munculnya bulan 20 tu?hehe... pada ari terse4but, tepat jam 8 gak, aku ke klinik kerajaan bersama tunang buat hiv test. tested negative.hehe

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP