Penghargaan

Aku sungguh gembira. Nak tau kenapa¿¿. Sebab aku dapat penghargaan. Nak tahu penghargaan apa¿¿. Aku dapat penghargaan KREATIV BLOGGER. Aku pun tak tau kat mana kreatifnya blog aku nih.


Inilah penghargaan yang aku dapat dari sultan dan wilda . Terima kasih kepada anda berdua. Saya sungguh gembira dapat menjadi sahabati anda berdua dan semoga persahabatan maya ini akan berkekalan walaupun kita tak saling mengenali.




“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”

Aku bayangkan aku menang pelakon wanita terbaik...hahahaha,,,,

1. The winnier may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage for your nominess.

"Assalamualaikum dan salam sejahtera,,,saya sungguh terharu dan tak menyangka akan menerima anugerah ini. Terima kasih kepada kepada pihak penganjur dan juga kepada mereka yang telah berbesar hati menganjurkan majlis yang sungguh gilang gemilang ini. Di masa akan datang buat ler lagi majlis seperti ini dan berilah saya anugerah lagi yer,,,saya tak kisah jika di beri penghargaan sekali lagi di masa akan datang".

Anugerah bagi Kreatif Blogger. Para pemenang adalah...

Terimalah penghargaan yang tak seberapa dari saya tanda persahabatan kita di alam maya. Semoga persahabatan kita berkekalan.



20 ulasan:

kuInaJentayutiara

ada siaran karpet merah tak?

rahimin idris

hahaha aku oun tag man helang la! padan muka dia! hahaha

yoshz

oh..tahniah tahniah!

_tuLanG.iKaN.kEwL_

woahaha sgt teruja dpt award~~
hehehe..
thnx babe~~
*hugzz*

♥ira♥

kuinajentayutiara -> ikuti siaran tertunda kapet merah di cenel tk ada siaran,,ekekeke


rahimin -> hahaaha,,tk sabar tunggu dia jawab

yoshz -> terima kasih

iEn

mak aih.. anugerah lagi. uhuhu thanks.. nanti ien tampal dlm blog

man_helang

woi...nih dah tahap menganiaya insan2 lemah nih...arghhh...takkan sekali dua...ojie...ko ajar aku mcm mana nak private....ha ha ha...erm...nanti ah aku pk kan cara paling baik utk menyelesaikan kekusutan ini...

KM

sebab Ira dah dpt 2 skali anugerah ni sbb saya pilih org lain hehehe...blog ni trima 2 skali pun sesuai sbb kiut miut hehehe

♥ira♥

vujie -> jgn lupa jawab tau

ien -> penghargaan yg tak seberapa tuh

man helang -> muehehehe,,cepat ler jawab oii

Si Kachak Suparjo

Kak,
penerima #4 tu macham x berapa kene la.
Lg pon die nak 5 penerima je, ko dah list 6.

Tolong kensel yg #4 tu ye.

Aku xmo bg cHreT kat ko.

hehe.

♥ira♥

KM -> sya tak kisah kalau terima lagi skali anugerah nih,,muehehehe,,;p

suparjo -> apa lak tk layaknya,,akak mmg sengan kasih lebih seorang,,adik jawab tau,,kalau tak,,siap

generasi

taniah diatas anugera itu...
emm xnak buat kenduri ke

Neeza Shahril

tahniah ira.. memang creative pun.. pink yang cantik dan ada butterly :)

MUHAMMAD AZLI SHUKRI

wow, dah ada anugerah sekarang ni..
bangga la DBP dapat staf mcm denanz..anak dia tahu mesti seronok..

Suka Bebel

mak aihhh...pinknya?hehe...silau mataku bersinar2 seakan sunlampu.hehe...salam kenal

182

oit, maner bley pendek2..
ko gie wat skali lagi..
aku marah xper, jgn sultan murka kang lagi susah..
hehe..

sultan

tq siapkan. bagus2. not bad...

eh... 182 suro wat blk la. hahaha...

13may

hehhe hehhe....

tahniah tahniah :D

kikiEy

anda memg kreatif:]

日月神教-任我行

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP