Salam Ramadhan

Lamanya aku tak update blog aku nih,,,dah jadi macam rumah tinggal,,dah bersawang. Aku macam dah malas nak update blog nih,,tapi sayang pula blog nih,,dah susah payah aku buat. Sebenarnya aku tidak mengupdate blog aku sekian lama bukan ler sebab aku bz dengan kerja ataupun tak ada idea nak update,,bukan,,macam² hal jadi kat aku semenjak dua menjak nih dan banyak menguji tahap kesabaran aku,,,susah aku nak jelaskan kat sini.

Terima kasih pada kawan² blog yang masih sudi menjenguk blog nih walaupun tuan rumah tak ada. Kini tuan rumah dah kembali,,tapi kembali untuk berapa lama,,aku sendiripun tak pasti.

Selama ketiadaan ku juga,,aku telah mendapat award dari adik cintamiloais,,,terima kasih adikku cayang,,

Terima kasih juga utk kaklong zura sebab bagi bear kat ira,,,macam tau jer ira suka bear,,terima kasih banyak² kaklong.


arinna : Selamat berpuasa kepada semua,,,



3 ulasan:

sultan

update skit2 pun xpe la. sian kat peminat yg bertimbun2 ni. tggu je entri br...

slmt bpuasa... :)

rahimin idris

aah, lama tak updated. ada orang nama ira masuk blog aku. ingat kau!

Adry

Slamat Berpuasa!!

Adry @ http://www.adrysabry.com/

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP