Sengal

Bertambah sengal,,

Buat aku geram,,,

Buat aku marah,,

Sengal,,,

Sengal,,,

Sengal,,





Bukan aku yang sengal,,,tapi line tenet kat opis nih,,

makin slow,,

slow,,,

slow,,,

slow,,





akhirnya aku langsung tak boleh online,,huhuhu,,


buat jiwa aku meronta nak online,,,

buat hati aku sakit sebab tak dapat online,,,

rasa cam nak tembak ngan meriam buluh jer tenet nih,,,

Takut kena tembak,,hari nih dia bagi aku online,,,

Naib baik,,kalau tidak berkecai aku tembak,,,


Hari nih 15hb September 2008,,dah 15 hari kita berpuasa,,

Esok 16hb September 2008,,,erkkk,,16¿¿¿,,ada apa dengan 16,,¿¿

Aku tak sabar tunggu 16hb nih,,,akhirnya datang juga,,


nak tau sebab apa¿¿





Sebabnya 16hb september nih Negeri Sabah cuti umum,,yahooooooo,,cuti lagi,,boleh ler aku merayap kat bazaar ramadhan lagi,,



arinna : tak sabar tunggu 16hb,,cutiiiiiiii


17 ulasan:

rahimin idris

selamat bercuti ek..singgah la blog kamek dulu bah! hihi

182

nafsu tu nafsu..jangan ko pegi membazir jer nanti..

~Cinta Milo Ais~

saya tak cuti tapi saya tak de kelas hehe...nak ikut shopping huhu

Neeza Shahril

akak suka cuti.. kalau kerja la.. sekarang ni cuti ke tak ke sama aje hehe..

Yanmie

sabah cuti ape ek?...

sultan

ko ketagihan internet ni. hihi...

denanz

ooo cutiii! cuti cuti malaysia. sronok ek!

13may

hehhe ehheh...suspen sungguh baca :D

13may

mana amik coding untuk 'BLOG TEMAN' tuh???

boleh kasi saya tak???

emel me: encik13may@yahoo.com

man_helang

aku dah seminggu duk umah...bapak bosannya....arghhh..

Adry

Uiks.. kat sabah ker?? huhu

ADry Sabry @ http://www.adrysabry.com

♥~ir@~♥

2 rahimin -> suruh singgah blog ko mih nak bg hadiah ker,,ekekeke

2 182 -> aku just nak beli mertabak daging jer la,,

2 cintamilo -> jum kta pg shopping baju raye,,hehehe

2 kak neeza -> skang nih sentiasa cuti eh,,hehehe

2 yanmie -> cuti sempena Hari Malaysia

2 sultan -> hahaha,,tau tak pe

2 denanz -> dah cuti mesti ler sonok

2 13 may -> hehehe,,suspen eh
nanti sya emailkan yer,,

2 manhelang -> mmg bosan giler tuh

2 adry -> yup,,kat sabah

hajime

pergh!
jeles gue...
ah!
anda pun racist!

si kachak suparjo

Selamat berchutiiiii.

Nape rase ngantokkkk niii..

Rase nak terajang oranggg....

biskutrajin

jgn tuan empunye jd slow dhle..heheh

Rashid

hehe kesabaran teruji.. banyakkan sabar ya kan sekarang bulan puasa...

日月神教-任我行

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP