Award Lagi

Yahoo!!! aku mendapat anugerah yang sangat cantik dari Ien. Gadis yang berasal dri Perak ini seorang yang pakar dalam hal mencantikkan blog. Blog beliau selalu menjadi tempat rujukan bagi para penulis blog untuk mencantikkan lagi blog masing². Kalau korang nak tahu,,tabview untuk Teman Blog dan Label Cloud di blog ini aku belajar dari blog beliau dan banyak lagi aku nak belajar dari blog beliau. Beliau tak kedekut dengan ilmu dan sedia berkongsi pada sesiapa yang bertanya.

Aku ingin mengucapkan terima kasih pada Ien kerana sudi memberikan award nih pada aku. Semoga persahabatan kita di alam maya akan berkekalan dan semoga Ien maju jaya dalam apa juga bidang yang diceburi.


Photobucket


arinna : Selamat berpuasa kepada semua,,,

Photobucket


5 ulasan:

sultan

mcm siti plak asyik dpt award je. haha...

rahimin idris

hahaha ko ni byk btol award. ala, sebab ko comel kan? hahaha

Neeza Shahril

comelnya jam tu.. kalau lah dapat yang betul2 best kan.. hehehe..

man_helang

ha ha ha...ko memang femes tu psl ko selalu dpt award...

♥~ir@~♥

2 sultan -> tuh ler pasal,,rasa mcm siti jer asyik menang award smpi org naik meluat

2 rahimin -> terima kasih ler sbb cakap aku comel,,hehehe

2 kak neeza -> betul tuh kak neeza,,saper la nak bagi yer

2 manhelang -> hahaha,,aku femes?¿femes ker aku¿?

Blogger template 'Pinki' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP